harold naaijer photography | workshoprotterdam2015

 

 

Photo-workshop in Rotterdam, the Netherlands (18/19-04-2015), powered by City Stories (www.city-stories.com)

 

 

Rotterdam is voor mij de meest interessante stad van Nederland. Vernield door Hitler's bommen, opgebouwd door Rotterdammers onder toezicht van een paar architecten. The New York Times en de Rough Guide noemen Rotterdam dit jaar als 'moet je zien' bestemming. Rotterdam heeft nog steeds de grootste haven van Europa, en alleen al een boottocht op de Nieuwe Maas is reden genoeg voor een bezoek aan de stad. De moderne architectuur een andere. Rotterdam is ook een droom voor straatfotografen, een mooier decor kun je je in Nederland bijna niet voorstellen. Een Rotterdammer in hart en nieren zal ons dit weekend van de nodige insider tips voorzien.

 

 
 
 
Ga op zoek naar je eigen stijl in straatfotografie. Topics: eigen stijl, inspiratie & bezieling, out-of-the box denken, techniek, beeldopbouw, het benaderen van je onderwerp. Inclusief photowalk + optioneel diner op zaterdag.
 
Straatstijl is een initiatief van Project City Stories en wordt begeleid door Stephanie Jansen (beeldend kunstenaar) en Harold Naaijer.

Language: Dutch

De kosten voor deze workshop bedragen 175 euro. 
 
Klik hier om je te registreren.

 

Rotterdam, 2002

 

 

 
 
Vergezel ons voor een intensieve workshop street photography in Rotterdam!